DELIKATESY, Strana 13
55 g ovoce na 100 g hotového výrobku Rosolova konzistence - bez kousků ovoce, peciček.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuRosolova konzistence - bez kousků ovoce, peciček.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobku Rosolova konzistence - bez kousků ovoce, peciček.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobku Rosolova konzistence - bez kousků ovoce, peciček.
Přeslička zmírňuje zánětlivé bolesti v kloubech.Složení: výtažek z listů a stonků přesličky (Equisetum arvense) a kopřivy (Urtica dioica); glycerín; okyselující přísada:...
Návod k použití: Při potížích dýchacích cest – 3x denně po 1 lžičce) - zřeďte vodou nebo jako sirup. Doporučená denní dávka = 3 čajové lžičky = 15 ml. Složení: šalvějový květ,...
Sušenky a 2 mléčně-karamelové krémy.Sladké potěšení od sester trapistek z Čech v dárkovém balení.
Složení: Ječmenný slad* (50 %), hnědý nerafinovaný cukr*, kakao* (15 %), sója*, oves*, pšenice* 2 %, ječmen*, rýže*, žito*, mořská řasa Laminaria digitata.
Ideální pro přípravu marinád, pokrmů ze zvěřiny, perliček, kysaného zelí. Tradičně se také užívají jako nálev jako tonikum a pro podporu dobré trávicí rovnováhy.
Ve formě bylinkového čaje pomáhá účinně bojovat proti zažívacím potížím, nachlazení, poruchám spánku, nervozitě, menstruačním bolestem a alergické rýmě.
Vhodný ke grilovaným masům, zvěřině, paštikovým terinám, marinádám. Také se doporučuje v nálevu jako digestiv (povzbuzuje a podporuje tráven) a na dýchací cesty.
Kromě známých čistících, protizánětlivých a protibakterijních účinků v čajích a nálevech pro vnitřní i vnější použití, lze využít i na vaření, dochucení mas, zeleniny.
Každá rostlina (tymián, rozmarýn atd.), jemně vybraná, dává kytici širokou škálu chutí, velmi praktická pro grilování, vinaigretty nebo pečená rajčata.