Novinka
Kód: 1917 | Značka: BENEDIKTÍNI - Praglia, Itálie

Červený vinný ocet s chilli papričkou a pažitkou

299 Kč / ks
Skladem

Zrající v sudech při pokojové teplotě přírodní metodou.

Řemeslný ocet zrající v sudech při pokojové teplotě přírodní metodou, vyráběný a stáčený v octárně opatství.

Ocet s příchutí chilli a pažitky lze použít různými způsoby, aby vašim pokrmům dodal chuť a nádech pikantnosti. Zde je několik nápadů, jak jej můžete použít:

    • Saláty : Ochucený ocet lze použít jako zálivku, která dodá salátům nádech pikantnosti.
    • Marinády : Tento ocet můžete použít k marinování masa, ryb nebo tofu.
    • Omáčky : Můžete smíchat ochucený ocet s olivovým olejem a dalším kořením, abyste vytvořili pikantní, aromatickou omáčku ke kořenění zeleniny, grilovaného masa nebo ryb.
    • Asijská jídla : Může být použit v pokrmech, jako jsou nudle, sushi nebo ramen, aby získal kořeněnou a bylinkovou chuť.
  • Pečené brambory : k použití jako přísada k obohacení chuti pečených brambor nebo jídel na bázi brambor.

 

Objem: 250ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-013

Počátky kláštera položeného 12 km od Padovy jsou hledány na sklonku 11. století. V roce 1117 je komunita již plně etablována a vedená vlastním opatem. Současný goticko-renesanční vzhled kláštera pochází ze série přestaveb v letech 1460-1550. Po neklidném 19. století pokračují benediktinští mniši v modlitbách opět ve zdech kláštera.

 

pratalea

 

Staleté zkušenosti benediktinských mnichů z Praglia se přenášejí do výrobků, které opatství nabízí těm, kteří ocení jednoduše dobré a přirozené věci. Tradice a inovace se díky neustálému výzkumu harmonicky integrují a nabízejí to nejlepší.

 

Krátke video 1

Krátke video 2