Řemeslný ocet zrající v sudech při pokojové teplotě přírodní metodou, vyráběný a stáčený v octárně opatství.
Ocet s příchutí chilli a pažitky lze použít různými způsoby, aby vašim pokrmům dodal chuť a nádech pikantnosti. Zde je několik nápadů, jak jej můžete použít:
- Saláty : Ochucený ocet lze použít jako zálivku, která dodá salátům nádech pikantnosti.
- Marinády : Tento ocet můžete použít k marinování masa, ryb nebo tofu.
- Omáčky : Můžete smíchat ochucený ocet s olivovým olejem a dalším kořením, abyste vytvořili pikantní, aromatickou omáčku ke kořenění zeleniny, grilovaného masa nebo ryb.
- Asijská jídla : Může být použit v pokrmech, jako jsou nudle, sushi nebo ramen, aby získal kořeněnou a bylinkovou chuť.
- Pečené brambory : k použití jako přísada k obohacení chuti pečených brambor nebo jídel na bázi brambor.
Objem: 250ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Počátky kláštera položeného 12 km od Padovy jsou hledány na sklonku 11. století. V roce 1117 je komunita již plně etablována a vedená vlastním opatem. Současný goticko-renesanční vzhled kláštera pochází ze série přestaveb v letech 1460-1550. Po neklidném 19. století pokračují benediktinští mniši v modlitbách opět ve zdech kláštera.
Staleté zkušenosti benediktinských mnichů z Praglia se přenášejí do výrobků, které opatství nabízí těm, kteří ocení jednoduše dobré a přirozené věci. Tradice a inovace se díky neustálému výzkumu harmonicky integrují a nabízejí to nejlepší.
Krátke video 1
Krátke video 2