Řemeslný ocet zrající v sudech při pokojové teplotě přírodní metodou, vyráběný a stáčený v octárně opatství.
Ocet s příchutí pomeranče a zeleného pepře lze použít různými způsoby, aby vašim pokrmům dodal chuť a zajímavost. Zde je několik nápadů, jak jej můžete použít:
- Saláty : Ochucený ocet lze použít jako dresink na zelené nebo ovocné saláty: dodává nádech svěžesti a ovocnou chuť s lehkým nádechem kořenitosti ze zeleného pepře.
- Marinády : tento ocet můžete použít k marinování masa, ryb nebo zeleniny před vařením; jeho ovocná a lehce kořeněná chuť může dát marinádám jedinečný nádech.
- Omáčky : Ochucený ocet lze přidat do omáček a vinaigret, aby jim dodal výraznou chuť; také k přípravě pomerančové a zelené pepřové omáčky k masu nebo rybě.
Objem: 250ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Počátky kláštera položeného 12 km od Padovy jsou hledány na sklonku 11. století. V roce 1117 je komunita již plně etablována a vedená vlastním opatem. Současný goticko-renesanční vzhled kláštera pochází ze série přestaveb v letech 1460-1550. Po neklidném 19. století pokračují benediktinští mniši v modlitbách opět ve zdech kláštera.
Staleté zkušenosti benediktinských mnichů z Praglia se přenášejí do výrobků, které opatství nabízí těm, kteří ocení jednoduše dobré a přirozené věci. Tradice a inovace se díky neustálému výzkumu harmonicky integrují a nabízejí to nejlepší.
Krátke video 1
Krátke video 2